top of page

Info.

Sacco e Vanzetti són una formació musical i artística creada el 2016 al Maresme, amb la intenció de difondre les músiques d'autors i èpoques molt diverses però amb un esperit comú de millora de les condicions socials i les llibertats col·lectives alhora que trobar un espai on combinar música, poesia, contrainformació i humor.

Aquest és un espai de difusió del projecte Sacco e Vanzetti on podeu trobar informació, idees, música i mitjans audiovisuals i on us demanem que ens ajudeu a evolucionar-lo. Esteu convidats a remenar, proposar, difondre, aconsellar, etiquetar, qualificar, prestigiar, escometre... Des d'ara mateix us podeu afegir a la proposta. Els trobareu aquí:  info@sacco.cat

El projecte "Sacco e Vanzetti" parteix de dues veus, baix, bateria i guitarres acústica i flamenca. Fan una revisió de grans clàssics del folk, la cançó protesta i el soul, afegint una gran dosi de poesia. Són temes força coneguts d'artistes revolucionaris i contra-culturals.

La veritable passió esclata en directe, on expressen tota l'energia, amb humor, ironia, subtilesa i ràbia, segons cada ocasió. Vine a compartir meravelloses cançons i tonades dels darrers 125 anys de la història de la música i la lluita pels drets humans d' arreu del món. Catalunya, Castella, Itàlia, Irlanda, Argentina, Sud-àfrica hi son totes representades, des del respecte a la història però sempre mirant cap al futur amb il·lusió.

Sacco_vanzetti_04Maig
DSC_0255xs
SACCODSC_0226xs
bottom of page